Marjolein Besnyoi

Ik ben 27 jaar, kom uit Enschede en ben sinds 2014 als judoleraar in dienst bij Judoschool Haagsma. Ook ben ik hier werkzaam als relatie-salesmanager en fitnessinstructeur. Vijf jaar geleden heb ik mijn studie Sportmanagement succesvol afgerond aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle. Daarna heb ik in Heerenveen de opleiding tot Judoleraar gevolgd, waar ik vier jaar geleden voor ben geslaagd.
Ik ben op mijn tiende begonnen met judo, heb zeven jaar geleden mijn zwarte band (1e Dan) behaald en vier jaar geleden mijn 2e Dan. Als wedstrijdjudoka deed ik mee aan verschillende toernooien in binnen- en buitenland. Ook heb ik jarenlang in een Duits team gejudood. Het kampioenschap wat we behaalden – en hiermee de promotie naar de 2e Bundesliga – is mijn mooiste judo-ervaring als wedstrijdjudoka.

Ik ben nu in totaal alweer zeven jaar actief als trainer en hier haal ik elke dag opnieuw veel voldoening uit. De missie van de judoschool – iedereen een fantastische judo-ervaring geven – is tegelijk mijn doel tijdens de lessen. Ik vind het mooi dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van een kind, op judogebied, maar zeker ook op maatschappelijk vlak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *