Chantal Klein Gunnewiek

Ik ben in 1976 geboren in Enschede en als vijfjarige begonnen met judo. In mijn wedstrijdperiode heb ik op nationaal niveau meegedaan aan diverse toernooien. Inmiddels heb ik de 3e Dan en ben ik judoleraar B. Sinds 2002 geef ik zowel reguliere als aangepaste judolessen aan uiteenlopende doelgroepen. Van jong tot oud(er) en van recreant tot wedstrijdjudoka. Binnen de club en op vele scholen, in binnen- en buitenland.
Een van de hoogtepunten vond plaats in 2008. Toen heb ik samen met mijn moeder, die ook judolerares is, een judoboek uitgebracht. Naast dat ik me bezighoud met de judolessen, geef ik ook al meerdere jaren trainingen in valpreventie aan ouderen. Deze lessen vinden plaats binnen het Zeker Bewegen programma, een beweegtraject speciaal ontworpen voor 55-plussers.

Je kunt mij trouwens ook regelmatig vinden in de fitnesszaal van sportcentrum Fit-Punt, waar ik circuitlessen begeleid. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn schitterende dochter van bijna 8 jaar. Ook zij is helemaal enthousiast over judo en ze is dan ook wekelijks op de tatami te vinden. Reizen is trouwens een van mijn passies. Daarbij is Amerika absoluut mijn favoriete bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *